Прекратена е тръжната процедура за продажба на поземления имот в местността

...
Прекратена е тръжната процедура за продажба на поземления имот в местността
Коментари Харесай

Каракачанов спря търга на имот до Созопол

Прекратена е тръжната процедура за продажба на поземления парцел в местността „ Герени “, община Созопол, оповестиха от военното министерство. 

Със заповед на министъра на защитата Красимир Каракачанов е прекъсната процедурата за осъществяване на търга за продажба на поземления парцел с идентификатор № 67800.1.187 с повърхност 19,847 дка, който се намира в Созопол, околност „ Герени “, община Созопол, област Бургас, гласи информацията на Министерството на защитата. Решението е въз основа на завършила инспекция, разпоредена от министъра на защитата. По банков път ще бъдат възобновени сумите на участниците за закупени тръжни бумаги и импортирани депозити за присъединяване в търга.

В коментар за Dariknews.bg вицепремиерът съобщи, че е разпоредил прекъсване на продажбата поради появилата се информация, че става въпрос за дюни край морето.

" Тъй като става въпрос за парцел, за който се твърди, че са дюни, съм разпоредил да се ревизира и ще бъде изваден от листата за продажба ", изясни Каракачанов. Той разясни, че през това време би трябвало да се произнесат екоминстерството и съответните държавни органи, с цел да се обясни статутът на земята. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР